Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Топ 5 предимства от използването на LED лампа за нокти

Време за освобождаване: 2022-04-30 10:12:51  Хитове: 8

waiting за да изсъхне лакът за нокти е толкова загуба на време и глупаво, когато имате други важни задачи. По тази причина можете да си купите сушилня за лак за нокти. Това ще помогне да се изсъхне лакът за нокти в рамките на няколко секунди. Повечето от тях са преносими и лесни за използване. Те работят върху батерии, които продължават много дълго. Можете да ги носите заедно със себе си, когато отидете на обиколка.


types от сушилни за нокти

е главно два вида сушилни за нокти, UV сушилни и LED сушилни. LED сушилните са наскоро и по -добри от UV лак за лак за нокти. UV сушилните се използват широко в салоните от маникюристи. Те могат да издухат и двата вида въздух с възможност да избират между студен и топъл въздух. Тези сушилни също излъчват UV лъчи, за да направят гел за нокти или да се полират по -бързо. UV лъчите също убиват бактериите в нокътя.


benefits на използване на сушилни за нокти


less Време за сушене:Ако изсъхнете Ноктите естествено, това може да отнеме повече или по -малко половина, отколкото час. Но с сушилните за нокти можете да го изрежете до голяма степен. Средната сушилня за нокти отнема по -малко от 6 минути, за да изсушите напълно всички нокти на ръката си.


good за професионалисти:Ако сте гримьор, тогава сушилнята на ноктите е задължително задължителна във вашия салон. Това може да помогне много за увеличаване на приходите за вас. Тъй като ноктите изсъхват бързо със сушилнята, можете да посетите повече клиенти през работното си време. Вашите клиенти също ще бъдат щастливи, тъй като използвайки сушилнята, вие също ще спестите времето им. Nlayers от полски или тежки слоеве лак като шеллак нокти бързо. Ще отнеме само няколко секунди, за да се втвърди полските слоеве.


neat покритие:you можете да имате чист завършек с използването на лампи за нокти. Ако изсушите лака за нокти естествено, тогава не само отнема много време, но и може да не придаде добре fined. Сушилнята изсъхва и втвърдява добре лака за нокти, така че да можете да имате гладко довършителни работи.-


no инциденти:няма шансове за размазване или намазване на лака за нокти, ако използвате лампата за нокти, за да го изсуши. С него дори не давате шанс на ноктите да влязат в контакт с други предмети, което е общата причина за съсипването на лака за нокти.-

предишен: UV лампа за нокти з...

Следващия: No