Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Съвети за ноктите на изкуството, от които може да се нуждаете

Време за освобождаване: 2022-04-30 09:53:07  Хитове: 5

Каква лампа е най -подходяща за гел нокти?


gel комплекти за нокти идват или с UV, LED или UV/led лампа. Разликата е във вида на радиацията, която всяка крушка излъчва-, тя е малко наука-y, но по принцип UV лампите излъчват по -широк спектър от UV дължини на вълните, отколкото LED лампи.

39; много по -бързо при излекуване на лак, което ги прави по -безопасни за кожата ви. Някои гелове обаче могат да се втвърдят само под UV лампа, така че потърсете UV&led смес, ако искате най -доброто от двата свята.#/


Какви са стъпките за гел нокти? \

once Намерихте комплекта за гел за нокти за вас, време е да усъвършенствате техниката си. Подобно на повечето неща в живота, най -добрите резултати се отнасят. Те вероятно ще отидат нещо подобно:


prep вашите нокти, като подавате, буферирайки и натискайте обратно кожичките си, преди да ги почистите с почистващо средство или алкохолно избърсване.


  1. unless Използвате 3

    in
  2. 1 лак, нанесете тънък слой основен слой върху ноктите си, преди да ги излекувате под LED лампата за 60 секунди, като използвате мигащия таймер. Запечатайте върха на всеки пирон с лек хлъзгав лак, за да предотвратите чипинг.
  3. --now, нанесете два тънки, равномерни слоя цвят, втвърдявайки за 60 секунди между всяка козина. Завършете, като нанесете тънък слой горна козина и излекувайте за 60 секунди.

  4. clean ноктите си, за да премахнете лепкавите остатъци


how дълго трябва да чакате между гел маникюр? Ако ноктите ви се чувстват слаби и чупливи, оставете ги голи за седмица или повече, веднъж на няколко месеца. Това ще даде време на ноктите ви за рехидратиране и ремонт. Може ли

39; не да издържи мисълта? Опитайте да сменяте гел лак за по -лек редовен лак от време на време.

предишен: No

Следващия: Вашето ръководств...