Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Вашето ръководство за поли -гел нокти

Време за освобождаване: 2022-04-30 10:01:04  Хитове: 7

Какви са многогливите нокти?

polygel техника на ноктите е подход, който може да изведе вашия маникюр на следващото ниво. Тя е подобна на гел и акрили, като приема добрите качества и на двете, но без негативите. Polygel има заглавна консистенция и се нанася върху ноктите и след това се изглажда с плоска четка. Той е невероятно универсален и може да се използва като наслагване на естествени нокти или изваяни по същия начин като акрилите. Не изисква смесване или мономери и не съдържа сурови химикали. Ставате силни, гъвкави и леки нокти, които нямат силна миризма и няма да навредят на вашите естествени нокти. Те могат да се втвърдят под LED лампа или UV светлина и често са бистри, розови или бели, но могат да се смесват с гел или обикновен лак, ако искате да експериментирате с цветове.


polygel vs. gel

at първи поглед, може да видите много малка разлика между многогел и gel нокти, но там са някои важни различия. Гелните нокти не са разширение на вашите естествени нокти, а вместо това вид лак, който обикновено трае по -дълго от обикновения лак за нокти. Полигелът от друга страна е по -силен от твърдия гел и може да се прилага като естествено наслагване на ноктите или като подобрение. И гелът, и многогелът се втвърдяват под UV светлина, но многогелите също могат да се втвърдят с помощта на LED лампа. Те са склонни да са по -леки и по -гъвкави и нямат силна миризма. Гелните нокти са по -тънки от многогел и следователно са по -предразположени към счупване.


polygel vs. Акрил

е определени плюсове към acrylic нокти, особено дължината и гъвкавостта на формите на ноктите и изкуството на ноктите. Това каза, Polygel предлага привлекателна алтернатива. Едно от значимите предимства на многогелите пред акрилите е, че те са склонни да бъдат по -гъвкави, по -леки и по -силни. По -малко вероятно е те да се счупят, а също така да изглеждат и да се чувстват естествени. Те нямат миризма; Някои хора смятат, че мономерният прах, приложен върху акрили, има много силна миризма. Друго предимство на Polygel е, че е по -лесно да се прилага и не изисква смесване, както правят акрилите. Акрилите се създават с помощта на смес от прахов мономер и акрилна течност. Акрилните нокти са разширение на естествения ви пирон, където&101; тъй като многогелът може да бъде разширение или да се нанесе върху естествените ви нокти като наслагване. Нанесете многоглически нокти?#


polygel ноктите са фантастични, тъй като процесът, използван за създаването им, не повреди естествените ви нокти. Също така няма сурови химикали или миризми. Резултатът е великолепни нокти, които са гъвкави и универсални. За да ги нанесете, трябва само да следвате няколко прости стъпки, като започнете с приготвянето на ноктите и завършването си с лосион или масло, за да овлажнявате ръцете си. Независимо дали възнамерявате да отидете в салон за нокти, за да ги свършите или планирате да експериментирате в комфорта на вашия дом.

 

предишен: Съвети за ноктите ...

Следващия: UV лампа за нокти з...